Sack Estate

Zorgeloos en energiezuinig huren

Wij nodigen je uit om te bladeren door onze stijlvolle en energiezuinige huurpanden.

Onze toegewijde ondersteuning en beschikbaarheid 24/7 betekenen dat we altijd klaarstaan om je vragen te beantwoorden.

Neem een blik op onze panden en plan vandaag nog een bezoek.

Residentie Luca

Deze residentie heeft als belangrijke troeven dat ze energiezuinig is gebouwd en gunstig gelegen is qua mobiliteit. Deze residentie ligt op slechts 5 minuten rijden van de expressweg E34, die je in no-time naar Gent, Antwerpen of zelfs een dagje kust brengt. Alle ruimtes zijn afgewerkt met kwalitatieve materialen en zowel de keuken als badkamer zijn ingericht.

Elk appartement beschikt over zijn eigen zonnepanelen, vloerverwarming en een ventilatie systeem D, waardoor je energiefactuur tot een minimum wordt herleid.

Benieuwd? Ontdek meer over deze residentie.

Beschikbare appartementen:
0
Stekene
Verhuurd

Residentie Spido

Deze residentie ligt prachtig gelegen met zicht op het park en vlak aan de oevers van de Schelde. De rustige omgeving en het weids uitzicht bieden een welkome ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven. Geniet van alle comfort (supermarkt, apotheek, bank, restaurants, politie,…) op wandelafstand.

Als kers op de taart is er gratis toegang tot een professionele fitness ruimte in het gebouw.

Benieuwd? Ontdek meer over deze residentie.

Beschikbare appartementen:
0
Temse
Verhuurd

Residentie Jose

Deze residentie beschikt over 6 gezellige en comfortabel ingerichte appartementen met achteraan een terras. Nieuwkerken is een rustig dorp, maar heeft een bijzonder gunstige ligging qua mobiliteit (E17 – N49). Deze residentie is ideaal als instapappartement voor jonge koppels of voor alleenstaanden. Elk appartement heeft zijn eigen aparte garage en er is ook een lift aanwezig in het gebouw. 

Benieuwd? Ontdek meer over deze residentie. 

Beschikbare appartementen:
0
Nieuwkerken Waas
Verhuurd

Residentie Achiel

Deze residentie bestaat uit 3 appartementen. Deze appartementen hebben ruime kamers en woonkamer. Er zijn grote raam partijen aanwezig die zorgen voor zeer veel natuurlijk licht. De residentie ligt in Nieuwkerken waas, een rustig dorp  voorzien van alle faciliteiten zoals supermarkt, apotheker enz. De centrale ligging en de gemakkelijke bereikbaarheid maken van deze residentie een topligging. 

Benieuwd? Ontdek meer over deze residentie.

Beschikbare appartementen:
0
Nieuwkerken Waas
Verhuurd

Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige beschikbare panden? Laat hieronder je gegevens achter.

Onze tevreden klanten

    Mijn ervaring met Sack Estate is zeer positief vriendelijke mensen staan steeds paraat als je iets vraagt .
    Ze hebben ons goed geholpen met een verhuren van een appartement voor korte duur en zijn dier vriendelijk dit was zeker geen probleem voor onze twee honden. Huygen M.

    Je krijgt steeds zeer snel antwoord bij het melden van vragen of problemen, altijd wordt dit heel snel opgelost. Kosolosky R.

    Wij zijn tevreden over het appartement, de indeling en de afwerking. De ligging van het appartement is ideaal. Dendert M.

    Vandaag het lente gevoel op ons terras en besef ik hoe fijn het hier wonen is. Ondertussen zijn we hier al meer dan een jaar en hebben we onze stek hier gevonden. Ook een dikke pluim aan Mike en Ann, alle opmerkingen worden zoals altijd snel en efficient opgelost. Goethals K & L

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Sack Estate

Copyright © 2024