Sack Estate

Energiezuinig, betaalbaar

en altijd voor jou beschikbaar

Comfortabel huren zonder zorgen is een van onze paradepaardjes. Daarom zijn we er altijd voor u, 24/7, om eventuele vragen of zorgen aan te pakken. Onze directe en persoonlijke aanpak betekent dat u geen kostbare tijd en energie verspilt. We doen alles in eigen beheer, van onderhoud van de gemene delen tot administratieve taken, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: genieten van uw nieuwe thuis.

Ontzorging van jou als huurder is onze prioriteit

- Ann De Groote

Onze waarden

We streven naar een harmonieus samenspel van duurzaamheid, energiezuinigheid en persoonlijke aandacht in al onze huurpanden.

We streven naar een persoonlijke aanpak in alles wat we doen.

En dat brengt ons bij ons derde principe: hoogwaardige, stijlvolle afwerking. Elk detail is met zorg ontworpen en zorgvuldig uitgevoerd, zodat je in een appartement of woning leeft dat zowel functioneel als elegant is.

Energiezuinig betaalbaar wonen
Persoonlijke aanpak
Hoogwaardige stijlvolle afwerking
energiezuinig betaalbaar wonen
persoonlijke aanpak
hoogwaardige stijlvolle afwerking

Een toekomstgerichte visie op huren

Naast betaalbaar wonen staat een hoogstaande afwerking centraal bij Sack Estate

Hoogstaande afwerking

Wij hechten veel belang aan kwaliteit. Wij gebruiken enkel hoogwaardig, duurzame materialen in onze huurpanden, zodat u kunt genieten van een stijlvol en comfortabel woonklimaat. Of het nu gaat om vloeren, keukens, badkamers of andere elementen, wij kiezen altijd voor materialen van de beste kwaliteit. Wij geloven dat dit bijdraagt aan de duurzaamheid en waarde van onze panden. Onze bewoners verdienen de beste kwaliteit in elk aspect van hun huurpand.

Je kan altijd op ons rekenen

Ontzorging van jou als huurder is een essentieel principe binnen Sack Estate.  Wanneer u bij ons huurt, zorgen wij ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de dagelijkse beslommeringen van uw huurpand. Wij nemen graag het beheer, onderhoud en eventuele reparaties uit handen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is. Wij streven ernaar om een betrouwbare en betrokken partner te zijn voor al onze huurders.

Wij kiezen resoluut voor energiezuinig

Bij ons staat energiezuinigheid voorop. Wij streven ernaar om onze huurders te voorzien van panden die niet alleen comfortabel zijn, maar ook duurzaam en energiezuinig. Door het gebruik van moderne technologieën en innovatieve bouwmethoden, reduceren wij het energieverbruik van onze panden aanzienlijk en dragen wij bij aan een groenere toekomst.

Wij maken het jou graag gemakkelijk

Ontdek jouw betaalbare woonervaring met ons, Sack Estate.

Jouw nieuwe thuis wacht op je.

Vul ons contactformulier in en laat ons je begeleiden naar de juiste energiezuinige, betaalbare woning of appartement, nu of in de nabije toekomst.

Ann De Groote

verhuur
administratie

Jarenlang heb ik met passie en toewijding mijn expertise ingezet als zaakvoerder van Sack Zelfbouw. Gedurende 22 jaar heb ik de wereld van de bouwsector verkend, en deze ervaring heeft mij gevormd tot wie ik vandaag ben.

Het is mijn persoonlijke missie om huurders te ontzorgen en hen een betrouwbare partner te bieden in hun zoektocht naar een comfortabele, betaalbare woning. Bij Sack Estate staan we 24/7 paraat, want jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Welkom bij Sack Estate, waar kwaliteit, service, en stijl samenkomen.

Mike Sack

projectopvolging
energie expert

In 22 jaar heb ik een ongelofelijke reis mogen maken als oprichter van Sack Zelfbouw. Mijn passie voor het samenstellen van zelfbouwpakketten voor verwarming, sanitair, en meer groeide uit tot een bloeiende KMO. Soms roept het leven om een nieuwe richting.

Ik zorg er vandaag voor dat al onze huurpanden perfect onderhouden zijn en dat elke technische vraag of probleem een oplossing krijgt. Ik waak er persoonlijk over dat al onze huurpanden er ten allen tijden piekfijn uitzien. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Sack Estate

Copyright © 2024